Persondatapoltik

Som virksomhed der indsamler personfølsomme oplysninger om vores elever er vi forpligtet til at overholde en række regler vedr. persondatapolitik. Du kan læse vores regler og vejledninger nedenfor.

Persondatapolitik hos Asmus Køreskole

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Asmus Køreskole.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Kontakt

Asmus Køreskole
AT: Uddannelsescentret for Trafik
CVR: 35 63 58 15
Lavsenvænget 6, 5200 Odense V
Telefon: 70 20 20 74
Mail: kontakt@asmus-koreskole.dk

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer.

Asmus Køreskole indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Som elev hos Asmus Køreskole:

Vi indsamler CPR, navn, adresse, e-mail, telefon når du deltager på vores kørekortuddannelse.

Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Oplysningerne bliver brugt til registrering og efterfølgende kørekortudstedelse. Oplysningerne bliver ligeledes brugt til, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig i forbindelse med dit uddannelsesforløb.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.asmus-koreskole.dk er Asmus Køreskole - AT:Uddannelsescentret for Trafik, Lavsenvænget 6, 5200, Odense V, cvr nr. 35635815

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en introduktions mail samt evt. kontakt før et kursus start.

Andre modtagere af personoplysninger

Dine oplysninger opbevares og videregives til køreprøvebooking.dk som er statens administrationssystem for elever der tager kørekort. Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hostet hos OVH. Dine personfølsomme data gemmes ikke på vores servere, men sendes i kryptere form til vores egne emails.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@asmus-koreskole.dk.

Klar til at tilmelde?

Brug formularen til højre for at tilmelde dig et kommende hold. Finder du ikke lige det hold der passer dig så tøv ej med at kontakte mig for at høre mere om fremtidige hold.

Asmus’ køreskole
Lavsenvænget 6
5200, Odense V
Tlf: 61 78 53 00
Email: kontakt@asmus-koreskole.dk